Main menu

Pages

المكونات
- 2 كوب دقبق - 3  ملاعق زبده كبيره
- معلقه خميره ضغيره
- نص ملعقه بيكج بودر
- نص معلقه سكر
- نص معلقه ملح
- تلت ارباع كوب لبن دافئ

خليه-النحل-بالجبنه

الحشو

- جبنه رومى
- موتزيلا
- جبنه شيدر
- جبنه جوده
- او اى نوع جبنه متوفر

الدهان

- بيضه مع ربع كوب لبن
- سمسم

 

الطريقه

1- بعد ما قمت بعجن المكونات تركته لتتخمر 
2- لما خمرت قمت بعمل دواير وقمت بحشوها 
3- اخيرا ترص فى الصينيه ودهنتها بيض بللبن ورشيت عليها سمسمبس السمسم مش محمص ودخلتها الفرن
4- بعد ان يحمر وجهها وتستوى جيدا تخرج من الفرن وتقدم
 

                    * وبألــــــــــــــــــــــــــف هـــــــــــــــــنا *