أفكار هايلة ومتنوعة للدجاج

 أفكار هايلة ومتنوعة للدجاج


لو بتشترى كذا فرخة فى المرة الواحدة ممكن تعملى الآتى:

أفكار هايلة ومتنوعة للدجاج

*تفصلى الدبابيس والأجنحة والرقاب وممكن تتبليهم وتعمليهم ببيض وبقسماط زى طريقة كنتاكى (ممكن تقسميهم على كذا وجبة أو وجبة واحدة حسب العدد).

*تعملى الصدور بانيه وتتبليهم وتشيليهم فى الفريزر أو تعمليهم فراخ بالكريمة أو فراخ بالكارى أو تعمليهم كوردن بلو أو بيكاتا فراخ بالمشروم (شبه الفراخ بالكريمة بس عليها مشروم) وممكن كمان تشيكن رولز.

*بقية الأوراك ممكن تخليها وتعملى منها شيش طاووق وترصيه فى الأسياخ ومعاه الفلفل والبصل والطماطم وأى حاجة تحبى تضيفيها مشروم مثلاً أو تخليها سليمة زى ما هى وتسلقيها وتآخدى شوربتها وتستفيدى بيها أو تعمليها فى الفرن بتبقى جميلة جداً.

*الكبد والقوانص ممكن تتجمع وتتعمل فى أكلة مع أرز بالخلطة أو مكرونة او مع اللسان عصفور.

*لو خليتى بقى الصدور وعملتى بانيه هيتبقى شوية لحم فى الهيكل العظمى للفرخة ممكن تسلقيه وتآخدى منه شوربة وتفصصى اللحم الموجود وتعملى منه شوربة كريمة بالفراخ أو تشوحيهم فى بصل وزيت وبهاراتك الحلوة وتفصصيهم وتعمليهم شاورمة وممكن تعملى بيهم فتة شاورمة أو بيتزا بالفراخ).