المكونات
- 2 كوب دقبق - 3 ملاعق زبده كبيره
- معلقه خميره ضغيره
- نص ملعقه بيكج بودر
- نص معلقه سكر
- نص معلقه ملح
- تلت ارباع كوب لبن دافئ
- موتزيلا
- جبنه شيدر
- جبنه جوده
- او اى نوع جبنه متوفر
- سمسم
2- لما خمرت قمت بعمل دواير وقمت بحشوها
3- اخيرا ترص فى الصينيه ودهنتها بيض بللبن ورشيت عليها سمسمبس السمسم مش محمص ودخلتها الفرن
4- بعد ان يحمر وجهها وتستوى جيدا تخرج من الفرن وتقدم
* وبألــــــــــــــــــــــــــف هـــــــــــــــــنا *
- معلقه خميره ضغيره
- نص ملعقه بيكج بودر
- نص معلقه سكر
- نص معلقه ملح
- تلت ارباع كوب لبن دافئ
خليه-النحل-بالجبنه |
الحشو
- جبنه رومى- موتزيلا
- جبنه شيدر
- جبنه جوده
- او اى نوع جبنه متوفر
الدهان
- بيضه مع ربع كوب لبن- سمسم
الطريقه
1- بعد ما قمت بعجن المكونات تركته لتتخمر2- لما خمرت قمت بعمل دواير وقمت بحشوها
3- اخيرا ترص فى الصينيه ودهنتها بيض بللبن ورشيت عليها سمسمبس السمسم مش محمص ودخلتها الفرن
4- بعد ان يحمر وجهها وتستوى جيدا تخرج من الفرن وتقدم
* وبألــــــــــــــــــــــــــف هـــــــــــــــــنا *