طب الحقى بسرعة واعملى طعمية طازة من الفول الاخضر وفي
يوم واحد بس
(والطعم احلي بكتييييييييير)
اصل الطعمية لما تعمليها بالفول الناشف لازم تنقعيها كذا يوم( وقت كتير طبعا )
بصي يا ستى
المكونـــــــــــــــــــــــــــــــــــات
- كمية الفول الاخضر اللي انتى عايزاها وفصصيها واغسليها
- ربطة كرات
- ربطة بقدونس
- ملح حسب الرغبة
- كصبره مصحونه
- بهارات حسب الرغبة
- 2 بصله مفرية
- 5 فصوص ثوم
- بيكوبونات صودا
(حمص الشام مسلوق ) اضافته حسب الرغبة
الطعمية-بالفول-الاخضر
طـــــــــــــريقة التحضــــــير
في
الكبة افرمي الخليط كله وضيفي علية بيكربونات الصودا والملح والكصبرة
والبهارات ( لاحظى ان كل المقادير حسب رغبتك واحتياجاتك ) وان كنت افضل
المقادير الكبيرة علشان تخزنى في الفريزر اصل موسم الفول الاخضر بيخلص
بسرعة